keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Eka päivitys :)

Tässäpä muutama ystävänpäiväkortti ja pari syntymäpäiväkorttia, jotka olen saanut aikaiseksi:




9 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja! Erityisesti tykkään tuosta kuplia puhaltelevasta pojasta ja alimmaisesta kortista! Hienosti olet laittanut nuo kukat ylemmässä mopokortissa ja tämä alin on kyllä todella hyvin onnistunut! Ihania nuo kukat, joutuukohan niitä itsekin tässä vielä shoppailemaan.. hmmm =O)

    VastaaPoista
  2. Katopa P*skarteluhaaste, siel ois aiheena harmaa ja joku muu väri, antaa aika paljon vapauksia... ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva seurata jonkin muunkin vasta-alkajan blogia. Rymyrinsessahan mulle tätä sinun blogia suositteli. Hän on myös osasyyllinen minunkin harrastukseen ja blogeiluun.

    Sinulla on kivan yksinkertainen tyyli, siitä minä tykkään.

    Käy katsomassa myös minun blogiani osoitteessa:

    http://nastapimu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Moikka! Kiva, että saadaan harrastajia ja blogeja lisää kehiin!
    Tosi kivoja kortteja, suosikkejani ovat nuo kaksi alimmaista. Hauska humoristinen leimakuva ja upea tuo toiseksi alimman kortin tekstin kehys, koristeellinen tausta tekstillä.

    Hetipä siis muistutan, että sunnuntaina julkaistaan taas Koukussa Kortteihin sivustolla KoukussaKortteihin- haaste, käyhän rekisteröitymässä foorumiin, jos et vielä ole, ja eikun katsomaan mitä sieltä löytyy ja meidän haasteeseemme osallistumaan:) Samoin Villakeijun kortti haaste julkaistaan taas sunnuntaina. KK:n ja Villakeijun haasteblogiin pääset vaikka klikkaamalla minun blogini sivupalkista näitä ´nappeja´.

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia kommenteista! Minulla ei ole ollut nyt aikaa tehdä uusia kortteja, mutta yhdet karvakengät ovat jo melkein valmiit. Laitan niistäkin kuvia jahka saan ne aivan valmiiksi :)

    VastaaPoista
  6. Hei Marello, olen nyt Rymyrinssessan saattelemana täällä. Olet aloittamassa tätä kivaa hommaa :)Tämä vie mukanaan. Aloitus näyttää tosi hyvältä. Mutta on mulla vähän kysyttävää ;) Mutta laitan s-postia sinulle :)

    VastaaPoista
  7. Ja minä löysin tänne Viipulan blogista:)Siis mitkä ovat karvakengät??? Kivoja kortteja olet tehnyt. Lukijaksesi oli pakko liittyä jotta näen mitä saat aikaan, tervetuloa joukkoon mukaan:)))

    VastaaPoista
  8. Viisi korttia esittelyssä heti alkajaisiksi, kivoja kaikki :)
    Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi blogimaailmaan :)

    VastaaPoista
  9. Hei Hilkka! Karvakengät eli nutukkaat on tehty poron koipinahoista, ne semmoset kippuranokkaset.

    Ja kiitokset kaikille tervetulotoivotuksista :)

    VastaaPoista